FitnessDK Logo

FitnessDK Logo

En af de største og mest omfattende kæder af fitness-centre i Danmark er FitnessDK. Kæden består af 45 forskellige træningscentre, og med mere end 125.000 medlemmer på landsdækkende basis, er FitnessDK den anden største kæde af fitness-centre, hvor de størrelsesmæssigt kun kan se sig slået af Fitnessworld. Kæden blev dannet tilbage i 2001 af Rasmus Ingerslev, og åbnede på dette tidspunkt, Nordens daværende største fitness-center. I forhold til de konkurrende selskaber, er der i flere af FitnessDK’s centre, lagt stor værdi og fokus i deres muligheder for wellness tilvalg, såsom spa, sauna og muligheder for massage.

FitnessDK Åbningstider

FitnessDK har generelt meget almene åbningstider, der passer ind i de fleste brugeres hverdage. Åbningstiderne er faste, og der er ikke som hos nogle andre kæder mulighed for at modtage egen nøgle til centeret. Dog er tiderne meget ordinære og alsidige, og vil til de fleste kunders behov være tilfredsstillende, da der både gives anledning til en tidlig morgentræning inden arbejde for at starte dagen godt ud, eller en sen træning der kan nås efter en længere dag på studiet eller på arbejdet. I forhold til de fleste større fitnesskæders åbningstider, ligger FitnessDK’s et sted i midten, da de svarer godt til gennemsnittet, og giver et godt billede på de almene åbningstider der er at finde rundt omkring i landets forskellige fitnesscentre.

Fitnesskædens åbningstider variere en lille smule fra center til center, men ligner som udgangspunkt disse tider, i de fleste af centrene.

Mandag: 06.00-22.00 

kilde: www.fitnessdk.dk

kilde: www.fitnessdk.dk

Tirsdag: 06.00-22.00

Onsdag: 06.00-22.00

Torsdag: 06.00-22.00

Fredag: 06.00-20.00

Lørdag: 07.00-18.00

Søndag: 07.00-20.00

Priser – hvad koster det at være medlem i FitnessDK?

FitnessDK er et af de danske fitnesscentre der tilbyder absolut flest forskellige muligheder, når det kommer til priser og medlemskabstyper. Hos FitnessDK er der tydeligt lagt et fokus på at skabe gode muligheder for hver enkel type af kunde, og samtidigt gøre at man som bruger kan sørge for at modtage alle muligheder og tilkøb som man har brug for. Deres billigste medlemskab er deres ”MIDDAY” medlemskab. Dette medlemskab henvender sig til dig som har mulighed for at træne midt på dagen. Medlemskabet giver dig mulighed for at benytte deres træningsarealer i ét center i tidsrummet 9.00-15.00. Medlemskabet koster 169,- om måneden, og er åbenlyst lavet for at give en god prismulighed i det ellers knap så travle tidsrum for fitnesscentrene. Dette medlemskab giver dog ingen mulighed for træning i weekender og på helligdage. Herudover har centeret to mere alsidige medlemskaber. 

Kilde: http://old.fitnessdk.dk/

Kilde: www.old.fitnessdk.dk

Det første er ”Raw”, hvor du får mulighed for at benytte ét enkelt center i hele åbningstiden, hvor der er mulighed for at benytte træningsarealer, dog uden holdtræning. Medlemskabet koster 269,- om måneden, og kun 199,- om måneden hvis du er studerende eller under 26 år. Det næste medlemskab, er FitnessDK’s ”ANYTIME”. Med dette medlemskab får du som kunde mulighed for at benytte centeret i hele åbningstiden, og mulighed for at deltage i alle centerets hold. Dette er altså et idéelt medlemskab, hvis du har planer om at begynde på holdtræning, og kigge nærmere på de forskellige aktivitetshold som centeret afholder i stort omfang. Dette medlemskab koster 369,- om måneden, og 299,- hvis du er studerende/under 26 år.

De sidste to medlemsmuligheder der er, er løsninger for dig der har brug for en samlet træningspakke, hvor der ikke mangler noget. Det første medlemskab er ”ANYTIME PREMIUM” som giver dig mulighed for at træne i alle landets centre i hele åbningstiden, tage en ven med til hver træning gratis, samt deltage i alle centrenes træningshold. Udover det tilbydes der i forbindelse med dette medlemskab også en månedlig afmåling af fedtprocent, mulighed for at booke pladser på træningsholdene før normale medlemmer, og sidst men ikke mindst også gratis squash-bane i de centre hvor dette er tilstede. Denne store pakkeløsning koster 499,- om måneden, og er det næststørste medlemskab der findes i FitnessDK.

Deres absolut største medlemskab er deres ”ANYTIME DIAMOND” og dette er noget af det tætteste man kommer på ‘all-inclusive’ når det kommer til træning. Med ”ANYTIME DIAMOND” får du ved hver træning, mulighed for at låne et håndklæde samt få valgfrie produkter såsom proteinshakes eller lignende. Du modtager med dette medlemskab også dit eget reserverede skab i omklædningsrummet, og modtager i de centre med VIP-områder, også adgang til disse. Sidst men ikke mindst har du mulighed for at booke dig ind på træningshold før alle andre, tage en ven gratis med til hver træning, samt benytte squash i de centre der tilbyder det. Altså er dette pakken for dem der vil udnytte alle FitnessDK’s faciliteter til fulde. Medlemskabet er det dyreste tilbud som FitnessDK har, og ligger også til en pris på 999,- om måneden.

Alt i alt er priserne hos FitnessDK i den høje ende i forhold til mange af konkurrenterne, med et prisinterval på 169-999,- om måneden.

Kundeservice: FitnessDK Anmeldelser

Da kundeservice, for ethvert fitnesscenter er en vigtig faktor, er der blevet taget udgangspunkt i kunder og brugeres egne udtalelser igennem TrustPilot.dk, hvor der er udvalgt relevante anmeldelser af FitnessDK’s service, såvel som den helhedsoplevelse, som de anmeldende kunder har haft. FitnessDK ligger på trustpilot på en relativ lav plads over generelle fitnesscentre, hvor fitnesskæden ryger ind på en 14. plads, med et gennemsnit på kun 2 ud af 5 stjerner.

Kilde: www.product-images.imshopping.com

Kilde: www.product-images.imshopping.com

Dette er dog med en fordeling af holdninger, hvor 36.6% af de private anmeldere har givet kæden 5/5 stjerner, og 33.4% kun har haft 1/5 stjerne til overs for selskabet. Dog er størstedelen af de nyere og mere aktuelle anmeldelser i den lave ende af skala’en, hvor en bruger kaldet Tania bl.a. skriver:

” Medlemsservice har snydt mig – jeg føler mig bestjålet – og firmaet har været uærlige i deres metoder. Jeg talt med andre, som har oplevet lignende. Det virker håbløst hos FitnessDKs centrale medlemsservice. ” – 10 august 2015

Dette giver et umiddelbart dårligt indtryk af Fitnesskædens måde at håndtere kunder på, og samtidigt gør det prisen markant sværere at retfærdiggøre. Endnu et citat fra trustpilot, kommer her fra brugeren Mariam Latif:

” Deres service er det mest ringe, jeg har oplevet i mit liv. Det er som om de er fuldstændig bedøvende ligeglade med om deres kunder er tilfredse. Har efterhånden haft så mange dårlige oplevelser, at jeg ikke ved hvilken jeg skal skrive om… ” – 10 Juli 2015

Udover dette, ses der et mønster der i store træk giver et billede af at der i nogle af landets FitnessDK centre, er problemer når det kommer til servicefronten. Dog er alle disse anmeldelser baseret på subjektive personers oplevelser, og det fremgår tydeligt på siden, at FitnessDK til størstedelen af de problematiske anmeldelser, har kommet med et personligt svar, og givet brugerne muligheder for at følge op på sagen, og få behandlet den dårlige oplevelse.

Opsamling

FitnessDK’s kæde, er alt i alt en stor og alsidig fitnesskæde der tilsyneladende levere stabile og store træningsarealer, og et stort udvalg af tilkøb og medlemskaber som passer til lige netop dit behov. Deres åbningstider ligger meget gennemsnitligt og passer til de flestes behov, hvilket gør at centeret henvender sig til alle der holder en normal hverdag med studie eller arbejde. Priserne ligger relativt højt hos fitnesskæden, men her modtages der også kvalitet og ekstra detaljer i forbindelser med wellness og andre muligheder.

Dog kan selskabets priser ikke retfærdiggøre de serviceanmeldelser som kan findes på trustpilot, hvilket skaber nogle lettere negative forventninger om dårlig service og betjening. Dog skal der her tages i mente af dette er personlige tilfælde, hvor at dette ikke nødvendigvis gør sig gældende i alle landets centre.