At være sund handler om mange ting. På fitnet.dk prøver vi at samle information om det hele – lige fra din kost til dit træningsudstyr. Derfor vil der være en stor spredning på artiklernes indhold og form. Nogle artikler vil være simple ‘købsguides’, mens andre vil forsøge at gå mere videnskabeligt til værks.

Vores ambition: At gøre Danmark sundere!

En undersøgelse fra Sundhedsstyrelsen viser, at vi er på vej i en retning mod mere overvægt, og at dette har en negativ indflydelse på livskvaliteten. Denne udvikling vil vi være med til at vende til det bedre.

Danmark skal aktiveres! – om det så er med håndvægte, motionscykel eller noget helt tredje, må være op til den enkle at finde ud af.

Hvem henvender fitnet sig til?

Fitnet kan ikke reduceres til en enkelt målgruppe – dertil er artiklerne for forskellige. Fokus ligger i retning af begyndere, let øvede og øvede, hvorimod Bodybuildere og lignende henvises til engelske portaler som eksempelvis Bodybuilding.com, der er spækfyldt med spændende artikler.

Bag om

Bag tasterne sidder jeg: Kalle Gjetting – fitnessentuitiast og hovedskribent.

Selvom det er svært at finde overskud til træning i hverdagen, har jeg gennem et længere stykke tid styrketrænet og skal nu til også at intensivere min konditionstræning.

Jeg erklærer mig på ingen måde som fitness-guru, men vil alligevel mene at jeg med grundig research og hårdt arbejde kan levere relevant indhold.